Over ons

KANTOORGROOTHANDEL 

In 1998 startte de familie ter Horst in Leidschendam met het bedrijf. Vader Ben kwam zelf uit deze sector, zijn vader had een kantoor – boekhandel in Voorburg en menig uurtje heeft hij daar gewerkt. Na enkele werkgevers gehad te hebben is hij voor zich zelf begonnen als groothandel in kantoor en schoolsupplies. In 2013 is zoon Paul in het bedrijf gekomen, deze heeft een eigenbedrijf in kantoorinrichting onder de naam Riet-Horst.

Door de krachten te bundelen kunnen wij een completere service bieden. Zo is de RietVink/Riet-Horst voor een “Compleet Kantoor”, om verder voor kleine en grote bedrijven klaar te staan. De RietVink is sinds 1998 actief in de regio Zuid-Holland. Wij leveren aan bedrijven, instellingen, onderwijs en overheid.

De RietVink levert centraal of decentraal per afdeling, werkplek of vestiging, en vandaag besteld ( mits op voorraad ) de volgende werkdag in huis (d.m.v. eigenvervoer).De RietVink is uw vaste contactpersoon in binnen- en buitendienst. Een sterk punt van de RietVink : wij nemen alle zorgen uit uw handen.

Wij bieden kwalitatief goede kantoorartikelen van bekende merken. Alles bij één leverancier. Indien de aanvraag niet geheel duidelijk is, wordt contact opgenomen om het e.a. door te spreken. Alles wat u nodig heeft voor het kantoor is bij de RietVink te vinden. Wij leveren kantoorbenodigdheden, computer- en printeraccessoires, speciale producten voor ergonomie, communicatie, hygiënische artikelen, koffie/thee en soep. De RietVink biedt een breed assortiment ( 18.000 artikelen )van A-merken tegen competitieve prijzen. Dit is mogelijk door de goede samenwerking met onze leveranciers. De RietVink levert ook meubelen, zowel op maat als uit standaard programma’s.

  • Bij ons bestelt u één totaal concept
  • Wij zijn er voor kleine en grote bedrijven
  • Concurrerende prijzen
  • Efficiëntere samenwerking met één leverancier
  • Eigen bestellijst samen te stellen
  • Speciale artikelen kunnen besteld worden
  • Een eigen huismerk ( kostenbesparend )
  • Webshop waar het gemakkelijk zoeken is
  • Wij zijn betrouwbaar en stabiel
  • Altijd een vast contactpersoon

Wij zijn dealer van bekende topmerken zoals Vepa, Interstuhl, Giroflex, Vielhauer, Markant, Schaffenburg en andere. De RietVink doet ook aan archiefinrichting, vraag ons naar de mogelijkheden. Ook doen wij aan projectinrichting, o.a. wanden, vloerafwerking, muurafwerking en zonwering. Wij hebben een bestellijst op maat en u hoeft geen grote voorraden aan te schaffen. Aarzel niet om ons te bellen. Met jarenlange ervaring in deze sector en de mensen achter mij, zijn wij de geschikte partner voor U.

Paul ter Horst ( 015-3619906 )